Matematik

Reducere

24. november 2019 af zegzyg - Niveau: B-niveau

Jeg skal reducere dette udtryk men har nogle problemer med den nogle som kan hjælpe så jeg kan forstå hvad jeg skal . På forhånd tak :)

(a - 2*b)^2 + (2*a + b)^2 - (a + 2*b)(a - 2*b) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2019 af ringstedLC

Du har de tre kvadratsætninger i Formelsamlingen:

\begin{align*} \text{Kvadrats\ae tning}&:(a-b)^2 = a^2+b^2-2ab \\ \text{Kvadrats\ae tning}&:(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab \\ \text{Kvadrats\ae tning}&:(a^2-b^2) = (a+b)(a-b) \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.