Matematik

differential regning

25. november 2019 af m1564 - Niveau: B-niveau
Hej! Jeg har en opgave i matematik som jeg er så lost på, hvordan jeg skal gribe an.
Givet f(x) = e^x bestem ligningen for grafen f i punktet (0,1).

Håber i kan hjælpe!
Mange tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2019 af PeterValberg

Se video nr. 6 og 7 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll} &f(x)=e^x\\\\ &f{\, }'(x)=e^x\\\\ \textup{tangentligning i (0,1):}&y=e^0\cdot (x-0)+e^0\\\\ &y=1\cdot x+1\\\\ &y=x+1 \end{array}


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.