Matematik

Ensvinklede trekanter og deres sider

28. november 2019 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skal spørgsmål (b løses? og hvilken formel skal anvendes?

Vedhæftet fil: gggggggggggggggggg.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2019 af janhaa

b)

\frac{A_1B_1}{17}=\frac{5,7}{10,2}\\og\\\frac{AC}{10,2}=\frac{16,5}{17}\\


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2019 af PeterValberg

Prøv at se video nr. 3 og 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter og deres sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.