Matematik
Differentialligning
02. december 2019 af
Lei20 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Jeg har brug for hjælp til disse opgaver
Udviklingen i den danske skarvbestand kan beskrives ved modellen
1/N * dN/st = 0,24 - 0,013 * t
hvor N betegner skarvbestanden, målt i antal individer og t betegner antal år efter 1980.
Det oplyses at der i 1992 var 156000 skarver i Danmark
a) bestem en forskrift for N
Ikke sikker men fik det til y = 22328,324 * e^-0,0065*t^2 + 0,24 * x
b) bestem det største antal skarver i Danmark ifølge modellen
Udviklingen i den danske skarvbestand kan beskrives ved modellen
1/N * dN/st = 0,24 - 0,013 * t
hvor N betegner skarvbestanden, målt i antal individer og t betegner antal år efter 1980.
Det oplyses at der i 1992 var 156000 skarver i Danmark
a) bestem en forskrift for N
Ikke sikker men fik det til y = 22328,324 * e^-0,0065*t^2 + 0,24 * x
b) bestem det største antal skarver i Danmark ifølge modellen
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
