Matematik

en funktion f er givet ved

04. december 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hjælp hvordan løses denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2019 af mathon

a)        Beregn f(5) og f'(5) og indsæt i tangentligningen.

           \small y=f{\, }'(5)\cdot (x-5)+f(5)

b)        monotoniintervalgrænserne bestemmes af \small f{\, }'(x)=0

           f's monotoni bestemmes af fortegnsvariationen for \small f{\, }'(x) i monotoniintervallerne.

c)        Skæring kræver f(x) = g(x) hvoraf skæringspunktets førstekoordinat bestemmes.
    


Skriv et svar til: en funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.