Matematik

Matematik har brug for hjælp

05. december 2019 af Emmadk247 - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har et problem med den her. kan du please hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det noget nemmere at hjælpe dig :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
05. december 2019 af Emmadk247

okay :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2019 af PeterValberg

Række 2:    2 pakker + 1 lys + 1 træ = 13
Kolonne3:   2 pakker + 1 lys + 1 stjerne = 8

hvilket må betyde, at: 1 træ = 1 stjerne + 5

Kolonne 2:
1 stjerne + 2 træer + 1 pakke = 21
1 stjerne + 2·(1 stjerne + 5) + 1 pakke = 21
3 stjerner + 1 pakke = 11

Da nissehuen er lig med 3 stjerner + 1 pakke,
så må nissehuen være lig med 11

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2019 af PeterValberg

I det tilfælde, at du er interesseret i symbolernes værdi:

Stjerne = 3
Pakke = 2
Lys = 1
Træ = 8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

1:3+3+3+2= 11 (nissehue)

2: 1+8+1+1=11 (nissehue)
 


Skriv et svar til: Matematik har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.