Matematik

formler og ligninger

05. december 2019 af nnn666 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hey nogle der kan hjælpe mig med opgave b

bestemme sidehøjden?

(PDF er lagt)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2019 af Soeffi


Svar #2
05. december 2019 af nnn666 (Slettet)

Ja men forstår det ikke, de har ikke skrevet hvordan man udregner opgave b?

hvordan skal jeg regne sidehæjden i opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2019 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. december 2019 af Soeffi

#2. b) A = 85 og s = 5, find h. Svar: 85 = 52 + 2·5·h ⇒ h = (85 - 25)/10 = 6.

Svar #5
05. december 2019 af nnn666 (Slettet)

taaaakkkkk


Skriv et svar til: formler og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.