Matematik

Grafen

07. december 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der vil vise hvordan man løser denne type opgave, er klar over at x-værdien er svarende til den inverse af 5, men hvordan kan man få mest mulige point ud af denne opgave til en eksame?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2019 af janhaa

les av y=5 på vertikal axe => x = ...


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2019 af mathon

            \small \begin{array}{llll} &f^{-1}(5)\\\\\textup{er inversfunktionen til 5}\\ \textup{hvorfor svaret skal findes}\\\textup{p\aa \ x-aksen:}&f^{-1}(y)=x \end{array}


Skriv et svar til: Grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.