Matematik

Differentialregning

12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er det korrekte metode, 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

.Har rettet min fejl, men hvad med sidste tre  


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2019 af janhaa

h'=\frac{1}{2\sqrt{x}}-1\\ \\ i'=-10x^4-9x^2+2x-2


Svar #3
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#2

h'=\frac{1}{2\sqrt{x}}-1\\ \\ i'=-10x^4-9x^2+2x-2

En ud af 4 forkerte, men tak for dit dejlige svar 


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.