Matematik

Bestem f(x) og monotoniforhold

12. december 2019 af KatinkaNielsen - Niveau: B-niveau

Håber i vil hjælpe og give nogle svar 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2019 af janhaa

f=2x^3-3x^2-12x-3\\ f(-2)=25\\ f'=6x^2-6x-12\\ f'(-2)=24\\ \\ tangent:\\ y-25=24(x+2)\\ y=24x+23


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2019 af AMelev

                         
Væn dig nu til at bruge din formelsamling - Studieportalen står ikke til rådighed til eksamen!
Se side 23 & 24, der står alt det, du skal bruge.


Skriv et svar til: Bestem f(x) og monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.