Matematik

Liter - matematik

02. januar 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hvordan gør jeg dette stykke?

Fyld op til 8 liter

6500 cl +

Hvordan?

Fx. I opg a. 45 dl + (35 dl). Jeg skrev 35 dl

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2020 af AMelev

Du bliver nødt til at tage et billede af den konkrete opgave og lægge det op. Det du skriver giver ikke umiddelbart mening.

6500 cL = 65 L, så det er langt over 8 L fra start.
Hvis det var 6500 mL, så 6500 mL + x = 8000 mL

Hvad er opg. a.?

1 L = 1000 mL = 100 cL = 10 dL


Svar #2
02. januar 2020 af annonym368 (Slettet)

Opg 2. C
Har brug for hjælp
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2020 af Eksperimentalfysikeren

Pas på med opgave a. Der ser ud som om du har skrevet 3,5dL. Det er nok noget snavs, der  er kommet ind, for her på siden har du skrevet det korrekte nemlig 35 dL

c har ingen løsning. Som #1 skriver, giver det ingen mening. Enten er der fejl i opgaveteksten, eller det er en "snydeopgave", der skal lokke dig i en fælde. Den slags opgaver forekommer også. Det er for at se, hvem, der er vågne.


Skriv et svar til: Liter - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.