Biologi
SRO - Hjælp
08. januar 2020 af
NW12
-
Niveau: A-niveau
Halløj! Jeg er i øjeblikket igang med at skrive SRO i kemi B og biologi A. Og jeg har simpelthen problmer med denne forklaring og vudering. Opgaven er vedhæftet samt det bilag jeg skal bruge til at vudrder på. Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe da jeg sidder fast og min opgave skal afleveres her på fredag. Tak på forhånd.
Vedhæftet fil: Sro 1.png
Svar #1
08. januar 2020 af thelma333 (Slettet)
forklar hvad mæskning er
forklar hvad enzymerne alfa- og beta-amylaser er, hvad de gør og hvilken betydning det har for gæringen og øllets kvalitet
forklar hvorfor der skal koges og hvad der sker under kogningen
forklar hvorfor der skal nedkøles før gæring
forklar hvad gær / ølgær er og hvilken betydning det har for øllet
forklar gæringsprocesen - herunder temperatur
https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf
https://www.olakademiet.dk/raavarer-og-produktion/gaer/
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf
forklar hvad enzymerne alfa- og beta-amylaser er, hvad de gør og hvilken betydning det har for gæringen og øllets kvalitet
forklar hvorfor der skal koges og hvad der sker under kogningen
forklar hvorfor der skal nedkøles før gæring
forklar hvad gær / ølgær er og hvilken betydning det har for øllet
forklar gæringsprocesen - herunder temperatur
https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf
https://www.olakademiet.dk/raavarer-og-produktion/gaer/
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf
Skriv et svar til: SRO - Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.