Biologi

SRO - Hjælp

08. januar 2020 af NW12 - Niveau: A-niveau

Halløj! Jeg er i øjeblikket igang med at skrive SRO i kemi B og biologi A. Og jeg har simpelthen problmer med denne forklaring og vudering. Opgaven er vedhæftet samt det bilag jeg skal bruge til at vudrder på. Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe da jeg sidder fast og min opgave skal afleveres her på fredag. Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: Sro 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

forklar hvad mæskning er

forklar hvad enzymerne alfa- og beta-amylaser er, hvad de gør og hvilken betydning det har for gæringen og øllets kvalitet

forklar hvorfor der skal koges og hvad der sker under kogningen

forklar hvorfor der skal nedkøles før gæring

forklar hvad gær / ølgær er og hvilken betydning det har for øllet

forklar gæringsprocesen - herunder temperatur

https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf

https://www.olakademiet.dk/raavarer-og-produktion/gaer/

https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf

Svar #2
08. januar 2020 af NW12

Okay. Mange tak


Svar #3
08. januar 2020 af NW12

Er det her godt nok i forhold til mæskning?

Vedhæftet fil:mdk.png

Skriv et svar til: SRO - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.