Biologi

SRO -HJÆLP

08. januar 2020 af NW12 - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe med den her også. Jeg har søgt på nettet og kigget i mine bøger, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Håber i kan hjælpe, tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: ksks.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

alkoholprocent måles med et hydrometer / oechslevægt

https://www.bryggrej.dk/p/oechslevaegt--hydrometer

https://humleporten.dk/alkohol-og-procent

https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 35

ved mæskningen dannes både forgærbare og ikke-forgærbare sukkerstoffer - polysakkarider / dextriner - alle sukkerstoffer bliver derfor ikke omdannet til alkohol af gærcellerne

https://hjemmeriet.com/da/info/da/Produktgrupper/15-Oel/-infoproductgroup_da.htm#5tab3-Sukkerdannelse

https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 12

https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf - se side 3

Svar #2
08. januar 2020 af NW12

Takker!


Skriv et svar til: SRO -HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.