Biologi
SRO -HJÆLP
08. januar 2020 af
NW12
-
Niveau: A-niveau
Nogen som kan hjælpe med den her også. Jeg har søgt på nettet og kigget i mine bøger, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Håber i kan hjælpe, tak på forhånd.
Vedhæftet fil: ksks.png
Svar #1
08. januar 2020 af thelma333 (Slettet)
alkoholprocent måles med et hydrometer / oechslevægt
https://www.bryggrej.dk/p/oechslevaegt--hydrometer
https://humleporten.dk/alkohol-og-procent
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 35
ved mæskningen dannes både forgærbare og ikke-forgærbare sukkerstoffer - polysakkarider / dextriner - alle sukkerstoffer bliver derfor ikke omdannet til alkohol af gærcellerne
https://hjemmeriet.com/da/info/da/Produktgrupper/15-Oel/-infoproductgroup_da.htm#5tab3-Sukkerdannelse
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 12
https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf - se side 3
https://www.bryggrej.dk/p/oechslevaegt--hydrometer
https://humleporten.dk/alkohol-og-procent
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 35
ved mæskningen dannes både forgærbare og ikke-forgærbare sukkerstoffer - polysakkarider / dextriner - alle sukkerstoffer bliver derfor ikke omdannet til alkohol af gærcellerne
https://hjemmeriet.com/da/info/da/Produktgrupper/15-Oel/-infoproductgroup_da.htm#5tab3-Sukkerdannelse
https://beerzymes.dk/wp-content/uploads/2017/10/%C3%98Lbryg-skriv_BETA-til-hjemmesiden.pdf - se side 12
https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-5/AN5-2016oelbryg.pdf - se side 3
Skriv et svar til: SRO -HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.