Matematik

Løsning til differentialliging.

13. januar 2020 af matHTX2021 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælper med opg b? Opgaven er vedhæftet i


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2020 af mathon

                         \small \begin{array}{llll} a)&y(t)=C\cdot e^{-k\cdot t}+T\\\\b)&6=C\cdot e^{-0.03\cdot 0}+20\\\\&C=-14\\\\ &y(t)=-14\cdot e^{-0.03\cdot t}+20 \end{array}


Skriv et svar til: Løsning til differentialliging.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.