Matematik

Aflæs løsning

18. januar 2020 af l24 (Slettet)

Aflæs løsning til ligningen -3 * æ + 11 = 2 * æ + 1 

løsningen er et heltal.

x =


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2020 af AMelev

x indgår ikke i ligningen. Løsningen hedder æ = ...

Tegn de to grafer med æ ud af 1.aksen og hhv. y = -3æ + 11 og y = 2æ + 1 op ad 2.aksen.
Aflæs koordinatsættet til skæringspunktet. Løsningen er 1.koordinaten til dette punkt.
Du skulle gerne få æ = 2.


Skriv et svar til: Aflæs løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.