Matematik

Differentielligninger

19. januar 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med vedhæftede fil?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2020 af peter lind

se formel 177 side 29 i din formelsamling


Svar #3
19. januar 2020 af lektiehjælp0012

Hvorfor er det den formel? altså y'=b-a·y


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2020 af peter lind

b=0,0045*A er en konstant

a = 0,0045


Skriv et svar til: Differentielligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.