Fysik

Bølger og harmonisk svingning

20. januar 2020 af ty16 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har en opgave om bølger, som jeg håber nogen kan hjælpe mig med.. Jeg har vedhæftet en fil samt mine svar på opgaven.. Er dog usikker på om jeg har forstået det korrekt...

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2020 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llll} &\left [ T \right ]\textup{ m\aa les ikke i m}\\\\&f=\frac{1}{T}=\frac{1}{5\; s}=\frac{2}{10}\; s^{-1}=0.2\; Hz\\\\&v=\lambda \cdot f=\left ( 3.0\; m \right )\cdot \left ( 0.2\; s^{-1} \right )=0.6\; \frac{m}{s} \end{array}


Svar #2
20. januar 2020 af ty16

Tak for det. Nu forstår jeg. 
 


Skriv et svar til: Bølger og harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.