Matematik

aflæsning koordinatsæt

20. januar 2020 af lauhan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan regner man de to sidste ud forstår demlig ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2020 af StoreNord

-------------
(2,2)
(2,-1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2020 af carolunte

Spørgsmål 2:

Hvis du kigger på linjen y = 2x-2skal du kigger efter hvor den og linjen y = 2 skærer hinanden. 

Linjen y = 2x-2 finder du ved -2 på y-aksen. Det er den linje, hvor du går 1 ud, og så 2 op. 

Linjen y = 2 er den vandrette linje ved 2 på y-aksen. 

Du følger linjerne og ser, hvor de "mødes", hvorefter du finder punktet på koordinatsystemet. Det er her (2,2)

Spørgsmål 3:

Egentlig samme koncept som spørgsmål 2.

3/2 svarer til 1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2020 af StoreNord

Skærmbillede fra 2020-01-20 19-53-11.png


Svar #4
20. januar 2020 af lauhan (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: aflæsning koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.