Matematik
forskrifter
Hey ved ikke helt hvordan jeg skal lave den her opgave, da jeg ikke er så god til gaffelforskrifter. Kunne være fantastisk hvis nogle ville hjælpe, tak på forhånd!!! :)
Svar #3
22. januar 2020 af peter lind
a) Brug dit CAS værktøj
b) sæt 2.grads polynomiet = 5 og løs den herved fremkomne ligning.Brug formel 83 side 17 og se om løsningen opfylder betingelsen 0≤x≤4
Løs dernæst lignngen x-1 = 5 og se om den opfylder betingelsen 4<x
Svar #4
22. januar 2020 af Capion1
Gaffelfunktioner er ikke spor mystiske. Vi skal kun medtage den del af funktionen, for hvilket den er defineret:
2.grads delen gælder kun i det nævnte interval
og
lineær delen kun i nævnte interval.
b) Undersøg nu de to udsagn:
0,5x2 - 2x + 3 = 5 ∧ 0 ≤ x ≤ 4
og
x - 1 = 5 ∧ x > 4
Svar #5
22. januar 2020 af melialaci100
#3a) Brug dit CAS værktøj
b) sæt 2.grads polynomiet = 5 og løs den herved fremkomne ligning.Brug formel 83 side 17 og se om løsningen opfylder betingelsen 0≤x≤4
Løs dernæst lignngen x-1 = 5 og se om den opfylder betingelsen 4<x
tusind tak, men ved ikke hvilken formel samling du mener?
Svar #6
23. januar 2020 af melialaci100
#3a) Brug dit CAS værktøj
b) sæt 2.grads polynomiet = 5 og løs den herved fremkomne ligning.Brug formel 83 side 17 og se om løsningen opfylder betingelsen 0≤x≤4
Løs dernæst lignngen x-1 = 5 og se om den opfylder betingelsen 4<x
jeg forstår ikke helt hvilken side og bog du mener? og forstår heller ikke opgave b
Svar #7
23. januar 2020 af StoreNord

0,5x2-2x+3 = 5 = 0,5x2-2x-3=0
Brug formel 83 side 17 i Matematisk formelsamling, stx B-niveau
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjZxPTosJrnAhUDxcQBHdBiAQsQFjAAegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.uvm.dk%2F-%2Fmedia%2Ffiler%2Fuvm%2Fudd%2Fgym%2Fpdf18%2Fmaj%2F180509-formelsamling-matematik-b---stx-2018.pdf%3Fla%3Dda&usg=AOvVaw1I7o-T0zL_65MATdgHugYb
Svar #8
25. januar 2020 af melialaci100
#7
0,5x2-2x+3 = 5 = 0,5x2-2x-3=0
Brug formel 83 side 17 i Matematisk formelsamling, stx B-niveau
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjZxPTosJrnAhUDxcQBHdBiAQsQFjAAegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.uvm.dk%2F-%2Fmedia%2Ffiler%2Fuvm%2Fudd%2Fgym%2Fpdf18%2Fmaj%2F180509-formelsamling-matematik-b---stx-2018.pdf%3Fla%3Dda&usg=AOvVaw1I7o-T0zL_65MATdgHugYb
tusind tak!
Skriv et svar til: forskrifter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

