Matematik

Bionomalfordeling på 5% signifikantsniveau

26. januar 2020 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Har både lavet A og B, men kan ikke finde ud af at regne C en som kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2020 af peter lind

Bestem om P(X≤42) < 0,05 Hvis den er det er der grund til at klikkeage ellers ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2020 af AMelev

a) x = antal løg, der spirer X ~ b(50,0.9)

b) P(X = 42) = 6.4%

c) H0: P(spirer) = p ≥ 0.9
Hypotesen testes med et venstresidet binomialtest, da kun små testresultater er kritiske. (#2)


Svar #4
27. januar 2020 af Elninoo

Ehm aight


Skriv et svar til: Bionomalfordeling på 5% signifikantsniveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.