Matematik

Maple: Bestem en forskrift for funktion f

29. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave i Maple?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2020 af mathon

                                \small \small \begin{array}{lllll} &f{\, }''(x)=e^x+\sin(x)+\cos(x)\\\\\\&f{\, }'(x)=e^x-\cos(x)+\sin(x)+k_1\\\\\\&f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+k_1\cdot x+k_2\\\\\\\\&f(0)=e^0-\sin(0)-\cos(0)+k_1\cdot 0+k_2=2\\\\&1-0-1+0+k_2=2\\\\&k_2=2\\\\\\\\& f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+k_1\cdot x+2\\\\&f{\, }'(0)=e^0-\cos(0)+\sin(0)+k_1=1\\\\&1-1+0+k_1=1\\\\&k_1=1\\\\\\\\&f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+x+2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2020 af Soeffi

#0. Hvordan løser jeg denne opgave i Maple?


Skriv et svar til: Maple: Bestem en forskrift for funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.