Matematik

grafen for en kruve

30. januar 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med både a og b, har virkelig svært ved at forstå begge..


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

\sqrt{-x^2+52x+36}

Nu kan du tegne den vha. Dit CAS 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Maksimumsstedet findes vha løse 

f`(x)= 0 


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. januar 2020 af peter lind

a) brug dit CAS værktøj til at tegne grafen

b) brug formel 171 side 28 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

\int\limits_{0}^{44}\sqrt{1+(f`(x)^2dx)} =


Skriv et svar til: grafen for en kruve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.