Matematik

bestem M

04. februar 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

vil i hjælpe med vedhætede opg


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2020 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:1936064.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2020 af Mathias7878

M = \int_{-1}^2 f(x) = \int_{-1}^4f(x)-\int_2^4f(x) = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2020 af Capion1

Vi benytter indskudssætningen for det bestemte integral.
I # 2 er indskudssætningen isoleret m.h.t. intervallet  [- 1 ; 2] .
Vigtigt:  Bestemte integraler skal bevare fortegnet, men hvis bestemte integraler skal repræsentere
et areal, skal arealet være ikke-negativt.
Punktmængden i intervallet [2 ; 4] har et positivt areal men et negativt bestemt integral.

 


Skriv et svar til: bestem M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.