Matematik

Integraler..

13. februar 2020 af Joan1209 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har simpelhen problemer med at løse denne opgave, da den er uden hjælpemidler. Er også lidt usikker på hvilken formel jeg skal benytte mig af, men tror at det er følgende formel fra formelsamlingen:\oint_{a}^{b}f(x)dx=\left [ F(x) \right ]_{a}^{}\textrm{b}=F(B)-F(A)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2020 af mathon

Du skal finde en stamfunktion F(x) til funktionen f(x) = 3x2+2x+1, hvilket man kan på A-niveau i 3. g.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}a)\\&F(x)=? \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2020 af mathon

\small a)\qquad \int_{1}^{2}\left ( 3x^2+2x+1 \right )\mathrm{d}x=\left [x^3+x^2+x \right ]_{1}^{2}


Skriv et svar til: Integraler..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.