Matematik

Opstil 2 ligninger og løs dem. A. Tømmerhandel Bøgh tager 36 kr. pr. meter af en slags brædder. De leverer gratis. Tømmermester Birk tager 34 kr. pr. meter for de samme brædder. Han skal have 160 kr.

26. februar 2020 af ameenjena (Slettet) - Niveau: 10. klasse

sv

Vedhæftet fil: jombo.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2020 af PeterValberg

Bøgh:   y = 36x
Birk:      y = 34x + 160

hvor x er meter og y er prisen 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}&y_{\textup{B\o egh}}=36x\\\\&y_{\textup{Birk}}=34x+160 \end{array}


Skriv et svar til: Opstil 2 ligninger og løs dem. A. Tømmerhandel Bøgh tager 36 kr. pr. meter af en slags brædder. De leverer gratis. Tømmermester Birk tager 34 kr. pr. meter for de samme brædder. Han skal have 160 kr.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.