Matematik

Monotoniforhold

26. februar 2020 af ppilbauer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg kan ikke finde ud af med c) :-)

Hvordan den skal løses?

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af peter lind

Du har at tangentens ligning er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0) = f'(x0)x og dermed -f'(x0) + f(x0) = 0. Løs denne ligning


Svar #3
26. februar 2020 af ppilbauer (Slettet)

#2

Du har at tangentens ligning er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0) = f'(x0)x og dermed -f'(x0) + f(x0) = 0. Løs denne ligning

Skal jeg løse -f'(x0) + f(x0) = 0 ? Og hvor kommer denne ligning fra? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2020 af peter lind

Ja og hvor ligningen kommer fra har jeg skrevt i #2


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2020 af Soeffi

#0. Tangenten skal gå igennem (0,0), idet den kan skrives y = a·x.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.