Matematik

stedvektoren

08. marts 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

hvordan skal jeg bestemme i hvilken vej personen bevæger sig i forlystelsen?


Svar #1
08. marts 2020 af Nanna34

#0

hvordan skal jeg bestemme i hvilken vej personen bevæger sig i forlystelsen?


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2020 af mathon

Hastighedsvektoren i et banepunkt angiver bevægelsesretningen i punktet.


Svar #3
08. marts 2020 af Nanna34

#2

Hastighedsvektoren i et banepunkt angiver bevægelsesretningen i punktet.

er svaret for a s´(3)?

hvad med b?:)))


Svar #4
09. marts 2020 af Nanna34

ej nogen gider at svare?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2020 af ringstedLC

#3: a) Ja. Tegn de to vektorfunktioner og se at s'(3) (en vektor) angiver bevægelsretningen i punktet s(3).

b) Løs ligningen:

\begin{align*} \vec{s}\,(t)=\binom{5}{0}\;,\;0\leq t\leq4\pi \end{align*}


Svar #6
10. marts 2020 af Nanna34

#5

#3: a) Ja. Tegn de to vektorfunktioner og se at s'(3) (en vektor) angiver bevægelsretningen i punktet s(3).

b) Løs ligningen:

\begin{align*} \vec{s}\,(t)=\binom{5}{0}\;,\;0\leq t\leq4\pi \end{align*}

men vil det så sige at tiden er 0? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2020 af ringstedLC

#6: Når t = 0 er personen i udgangspunktet s(0) = (5,0). Ved at tegne s(t) ses det, at personen vender tilbage til udgangspunktet efter en tid. Prøv at beregne fx s(π), s(2π) ...

Punktet hedder selvfølgelig s(0) og ikke s(t)

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: stedvektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.