Engelsk

overskrift hvert afsnit

13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

har en tekst der hvert afsnit skal have et bogstav og skrive den rigtige bogstav som passe med teksten.

9.1 The “father” of the Amish community, Jakob Ammann, was born in 1644 in Bern in Switzerland. At the age of 35, he became a strict Anabaptist leader . He promoted purity and spiritual discipline, banning the trimming of beards and the wearing of fashionable clothing. Jakob Ammann was said to be a strong-willed leader. People who followed him were soon referred to as Amish.


A= MOTHER TONGUE
B=  RITE OF PASSAGE
C= NEW BEGINNING
D= FORGOTTEN PAST
F= KEY FIGURE
G= EVERYDAY CLOTHES
H= TRADITIONAL LIFESTYLE
I= ELECTRICITY SHUNNE
hvilket bogstav passer til teksten er det ikke H


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af Moderatoren

Igen: Forklar hvorfor du er nået frem til H. 


Svar #2
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Fejl ikke H det er A fordi tænker på moredermål


Svar #3
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2020 af Moderatoren

Hvis du kan argumentere for det, så er det sikkert helt fint :)


Svar #5
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kan du ikke se om det er rigtigt er ikke 100p det er rigtigt men det vigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2020 af Moderatoren

Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg har ingen idé om hvad opgaven går ud på.


Svar #7
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

sender et billede


Svar #8
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:A.PNG

Svar #9
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Her er afsnitterne, men E er blevet taget som en f.eks.

Vedhæftet fil:B.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. marts 2020 af Moderatoren

Ok, du skal bare lave opgaven, så godt, som du kan.


Svar #11
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Men opg 9.1 hvad er det for en overskrift 


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. marts 2020 af Moderatoren

Spring videre til den næste, hvis du ikke kan 9.1. Så kan du altid vende tilbage til 9.1.


Svar #13
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

opg 9.1 er det ikke G der er den rigtige da det er altid tøj


Brugbart svar (0)

Svar #14
13. marts 2020 af Moderatoren

Spring videre til den næste, hvis du ikke kan 9.1. Så kan du altid vende tilbage til 9.1.


Svar #15
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

kan ikke nogle af dem


Brugbart svar (0)

Svar #16
13. marts 2020 af Moderatoren

Så må du lave dem så godt som du kan. Det hjælper ikke at gætte eller få svarene serveret af andre.


Svar #17
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

jeg server ikke jeg har brug for jer


Svar #18
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

opg 9.1 er det ikke B fordi folk  der fulgte ham blev blev snart omtal som Amish

og B må henge sammen med tekste 9.1


Skriv et svar til: overskrift hvert afsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.