Fysik

Lys

14. marts 2020 af Cecilie0908 - Niveau: B-niveau

Hjælp til at beregne brydningsvinklen


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2020 af ringstedLC

1. Strålen brydes i vandoverfladen.

2. Snelll's lov:

\begin{align*} n_{vand}\cdot \sin(\theta _1) &= n_{luft}\cdot \sin(\theta _2) \\ 1.33\cdot \sin(\theta _1) &= \sin(\theta _2) \\ \theta _2 &= \;?^{\,\circ} \end{align*}


Skriv et svar til: Lys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.