Matematik

Sandsynlighed

19. marts 2020 af Malte20 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogle der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Sandsynlighedsregning.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af Soeffi

a) Enten: K(9,2) = 36 eller 8+7+6+5+4+3+2+1 = 36.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af AMelev

Niveau 10. klasse harmonerer ikke med 1g STX. Skriv lige, hvilket niveau du har på din studieretning, så vi kan henvise til den relevante formelsamling.


Svar #3
19. marts 2020 af Malte20 (Slettet)

HF mit 2 år


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2020 af AMelev

Jeg går ud fra, det så er B-niveau.

a) Du skal vælge 2 låger ud af de 9. Se FS side 29 (169)
Antal mulige = .....

b) 2 dyr ud af de 5
Antal gunstige = ..... (som i a))
P(2 dyr) = ...... FS side 30 (177)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2020 af AMelev

Hvis det er C-niveau, så er de tilsvarende formler i HFC-formelsamlingen

Side 19 (99) hhv. side20 (107).


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.