Matematik

SANDSYNLIGHED!

21. marts 2020 af ff3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, jeg lavet denne opgave, men jeg ved ikke om det er rigtigt, håber at der er nogle der kan hjælpe

på forhånden tak

Vedhæftet fil: qq.png

Svar #1
21. marts 2020 af ff3 (Slettet)

dette er mit svar 

Vedhæftet fil:ee.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2020 af Soeffi


Svar #4
21. marts 2020 af ff3 (Slettet)

er det jeg har lavet rigtigt #3?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2020 af Soeffi

#4.

Hvad er nulhypotesen?


Svar #6
21. marts 2020 af ff3 (Slettet)

jeg har skrevet, at mindst 30 gange vil hjulet stoppe på 1. felt


Brugbart svar (1)

Svar #7
21. marts 2020 af Soeffi

#6.

Nulhypotesen må være, at sandsynligheden for at felt nummer 1 bliver ramt er større end 1/25 = 0,04.


Svar #8
21. marts 2020 af ff3 (Slettet)

ok, tusind taaak. Når jeg skal lave binomialtest, er det ikke så venstresidet?


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. marts 2020 af Soeffi

#8. Den er højresidet, når du skal undersøge, om noget er større end det forventede.


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. marts 2020 af AMelev

#8 X = Antal "1-felter"
H0: p = 1/25 = 4%                        X ~ b(490,4%) under H0
Alternativ hypotese H1: p > 4%
Store teststørrelser er kritiske for nulhypotesen, så testet er højresidet.
Du skal altså bestemme den mindste k-værdi, hvor P(X ≥ k) ≤ 5%. Den kritiske mængde er så {k,....,490}

NB! Spørgsmål a) er lidt kluntet formuleret.
Man kan ikke teste, om spilleren har ret i sin formodning. Vi kan kun afgøre, om vi ud fra testresultatet vil acceptere eller forkaste hypotesen (formodningen) på 5% signifikansniveau.


Skriv et svar til: SANDSYNLIGHED!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.