Matematik

En matematikgruble til mine børn

26. marts 2020 af JensPeter321123 - Niveau: 8. klasse

I en syvkant er der to sider med længden a, der er tre sider med længden b og to sider med længden a/2.

A: Skriv et udtryk for den samlet omkreds af syvkanten og reducer det så meget som muligt. 

B:Beregn omkredsen af syvkanten, Når a=3 og b=a/2


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2020 af janhaa

A: 2a +3b + a = 3(a+b)

B: 3*(3+1,5) = 13,5


Skriv et svar til: En matematikgruble til mine børn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.