Matematik

Maple solve

06. april 2020 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe med opgave a) i det vedhæftede dokument? kan ikke rigtig finde ud af at indtaste det i Maple


Svar #1
06. april 2020 af Lise123Lise

En der kan se hvad jeg gør galt?: 


Svar #2
06. april 2020 af Lise123Lise

Har fundet ud af det nu (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2020 af mathon

                            \begin{array}{lllll}&h^{\frac{3}{2}}\,\mathrm{d}h=-15\,\mathrm{d}t \\\\ &\int h^{\frac{3}{2}}\,\mathrm{d}h=\int -15\,\mathrm{d}t \\\\&\frac{2}{5}h^{\frac{5}{2}}=-15t+C\\\\\textup{og}&\frac{2}{5}\cdot 30^{\frac{5}{2}}=-15\cdot 0+C\\\\&C=360\sqrt{30}\\\\\text{dvs}&\frac{2}{5}h^{\frac{5}{2}}=-15t+360\sqrt{30} \\\\& h^{\frac{5}{2}}=-\frac{75}{2}t+900\sqrt{30}\\\\&h(t)=\left(-\frac{75}{2}t+900\sqrt{30} \right )^{\frac{2}{5}} \end{array}


Skriv et svar til: Maple solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.