Matematik

hjælp til matematik opgave

13. april 2020 af Sophie2626 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg ville gerne have hjælp til en matematik opgave, da jeg har svært ved opgaven og ved ikke hvordan jeg skal lave det, kan i give en god forklaring?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2020 af ringstedLC

a. % betyder hundrededele. Den søgte pris er forøget med:

100% + 5% = 105% = 105/100 = 1.05


Svar #2
13. april 2020 af Sophie2626 (Slettet)

Tak for hjælpen, er der muligvis en der også kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2020 af ringstedLC

#2: Vi vil gerne have én opgave (med underspørgsmål) pr. tråd.

Så lav en ny tråd!


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.