Matematik

hjælp til matematik opgave

13. april 2020 af Sophie2626 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg ville gerne have hjælp til en matematik opgave, da jeg har svært ved opgaven og ved ikke hvordan jeg skal lave det, det er opgave c og d 

 kan i give en god forklaring?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2020 af AMelev

                                          
c) I perioden fra februar til marts er priserne steget fra 75 til 100, altså med \frac {100-75}{75}\cdot 100%

d) Januarprisen er 64/100 af martsprisen, så i januar kostede 1 L benzin \frac {64}{100}\cdot 11,50 kr = .... kr


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.