Matematik

hjælp til matematik opgave

19. april 2020 af Sophie2626 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg ville gerne have hjælp til en matematik opgave, da jeg har svært ved opgaven og ved ikke hvordan jeg skal lave det, det er opgave a

 kan i give en god forklaring?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2020 af Capion1


1,05 = 1 + r
r = 0,05 = 5%

3650 er det beløb, der indsættes i banken, før det forrentes.


Svar #2
19. april 2020 af Sophie2626 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvorfor det giver 0,05


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2020 af Capion1

Løs ligningem
1 + r = 1,05
Træk 1 fra på begge sider
Lav 0,05 om til % ,      5/100 =  ...... %


Svar #4
19. april 2020 af Sophie2626 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.