Tysk

Sætninger

20. april 2020 af Peter00005 - Niveau: B-niveau

Jeg skal lave en sætning ud fra dette, men ved ikke hvordan


Svar #1
20. april 2020 af Peter00005

Og ud fra dette


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2020 af Stygotius (Slettet)

Eksempler:

"sich einsetzen" = anstrenge sig for -  arbejde hårdt for/imod" - 

1)  "er hat sich immer kräftg gegen die Umweltverschmutzung eingesetzt" (=han har altid bekæmpet                      miljøforurening stærkt)

2)  "Sie setzt sich  für die Gleichberechtigung der Geschlechter stark ein  = hun arbejder hårdt for kønnenes          ligeberettigelse"


Skriv et svar til: Sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.