Matematik

HJÆLP! Bestem,hvor mange danske kroner den svenske årsløn svarer til.

26. april 2020 af Julie7788 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem,hvor mange danske kroner den svenske årsløn svarer til.

Vedhæftet fil: a.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af Samsams (Slettet)

Du starter med at finde ud af hvor meget den svenske årsløn er ved at gange den svenske månedsløn med antal terminer i et år. 

Derefter finder du ud af hvor meget 1 SEK svare til i DKK, hvorefter at du ganger hvad 1 SEK svare til i DKK med den svenske årsløn.

Håber det hjalp, har nemmelig selv lavet den :))


Svar #2
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Så jeg finder svenske årsløn sådan 60.000 x 12 = 720000.

Men hvordan "Derefter finder du ud af hvor meget 1 SEK svare til i DKK, hvorefter at du ganger hvad 1 SEK svare til i DKK med den svenske årsløn."

:)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2020 af mathon

     ...andetsteds i opgaven er oplyst:    valuta kursen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2020 af mathon

 ...andetsteds er i opgaven  oplyst:    valuta kursen er 100 dkk = 71,35 SEK

            se
                        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1952129&page=2 #29
 

hvilket må være en misforståelse, da alle véd, at man aktuelt får mere for pengene i Sverige.

Et gæt er derfor
                               100 s. kr = 71.35 d. kr

svarende til
                                1 d. kr = 1.40 s. kr


Svar #5
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Er blank hvordan beregner jeg så den svenske årsløn til danske krone :)?


Svar #6
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

#4

 ...andetsteds er i opgaven  oplyst:    valuta kursen er 100 dkk = 71,35 SEK

            se
                        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1952129&page=2 #29
 

hvilket må være en misforståelse, da alle véd, at man aktuelt får mere for pengene i Sverige.

Et gæt er derfor
                               100 s. kr = 71.35 d. kr

svarende til
                                1 d. kr = 1.40 s. kr

Tror du har misforstået. Der står i projektet "100 SEK kostede 71,35 DKK" men kan du hjælpe med at bestem hvor mange danske kroner den svenske årsløn svarer til :))


Svar #7
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Har lavet det men tak for hjælpen :)!!


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. april 2020 af Niller221 (Slettet)

Julie7788 hvordan beregnede du 3 a?:)


Svar #9
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Du finder først den svenske årsløn. (Månedslønnen 60.000)

Du ved at 100 SEK er 71,35 DKK (Det står et sted i opgaven)

Du finder så hvad en svensk krone svarer til en dansk krone.

Så ganger du den ene dansk krone med den svenske årsløn.

Ihverfaldt sådan jeg har gjort.

:)


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. april 2020 af Niller221 (Slettet)

Super, også det jeg har gjort, skulle bare være sikker. Tak for det ;)


Svar #11
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Fedt. Kan du måske hjælpe mig i Opgave 2 - A) det sidste punkt der lyder -

"de samlede omkostninger på lånet"


Brugbart svar (0)

Svar #12
26. april 2020 af Niller221 (Slettet)

Synes jeg så svaret herinde tidligere, kan desværre ikke huske helt præcist hvor 


Svar #13
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Ja har godt set dem men detet var upræsice svar, da jeg har brug for udregningerne.


Svar #14
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Eller har du Forskirften for "Tegn grafen for i et koordinatsystem"


Skriv et svar til: HJÆLP! Bestem,hvor mange danske kroner den svenske årsløn svarer til.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.