Matematik

opgave 3 b bestem forskriften

26. april 2020 af signecr - Niveau: B-niveau

nogle der an hjælpe med opgave 3b 


Svar #2
26. april 2020 af signecr

#1

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1952129#1954777

har kigget på den men forstår den ikke, hvordan er i kommet frem til de resultater? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2020 af AMelev

Af de første 35 900 kr betales der ingen skat.
Af de næste betales 30% af det beløb, der overstiger 35 900, altså 0.30·(x - 35900) = ....
Af de næste betales dels det, der skal betales af de 490 700, og dels ekstra 20% (i alt 50%) af det, der overstiger 490 700, ialt 0.30 ·(490700 - 35900) + 0.50·(x - 490700) = .....
Af de sidste skal betales 0.05·(490700 - 35900) + 0.50·( 689300 - 490700) + 0.55·(x -  689300)= .....

s(x) = x- skat (jf #16 i linket)


Svar #4
27. april 2020 af signecr

#3

Af de første 35 900 kr betales der ingen skat.
Af de næste betales 30% af det beløb, der overstiger 35 900, altså 0.30·(x - 35900) = ....
Af de næste betales dels det, der skal betales af de 490 700, og dels ekstra 20% (i alt 50%) af det, der overstiger 490 700, ialt 0.30 ·(490700 - 35900) + 0.50·(x - 490700) = .....
Af de sidste skal betales 0.05·(490700 - 35900) + 0.50·( 689300 - 490700) + 0.55·(x -  689300)= .....

s(x) = x- skat (jf #16 i linket)

det har je set men hvordan skal det skrives ind i cas?


Svar #5
27. april 2020 af signecr

#4
#3

Af de første 35 900 kr betales der ingen skat.
Af de næste betales 30% af det beløb, der overstiger 35 900, altså 0.30·(x - 35900) = ....
Af de næste betales dels det, der skal betales af de 490 700, og dels ekstra 20% (i alt 50%) af det, der overstiger 490 700, ialt 0.30 ·(490700 - 35900) + 0.50·(x - 490700) = .....
Af de sidste skal betales 0.05·(490700 - 35900) + 0.50·( 689300 - 490700) + 0.55·(x -  689300)= .....

s(x) = x- skat (jf #16 i linket)

det har je set men hvordan skal det skrives ind i cas?

har fundet ud af det 


Skriv et svar til: opgave 3 b bestem forskriften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.