Matematik

Bestem vinkel A med 5 decimaler

27. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med at besvare spørgsmål b? kan slet ikke finde det i facit! 

Vedhæftet fil: 20200427_111429.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af PeterValberg

Du kan benytte en cosinusrelation til bestemmelse af vinkel A,
du kender jo længden på alle siderne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2020 af mathon

                             A=\cos^{-1}\left (\frac{b^2+c^2-a^2}{2\cdot b\cdot c} \right )


Skriv et svar til: Bestem vinkel A med 5 decimaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.