Fysik

Bestem hastigheden

27. april 2020 af inneedof (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har lidt svært med at løse denne opgave... Jeg skal bestemme hastigheden i m/s og km/h ud fra det vedhæftet:

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Graf.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2020 af mathon

v\textup{ er h\ae ldningskoefficienten.}


Svar #3
27. april 2020 af inneedof (Slettet)

Hvordan ved jeg hvad jeg skal indsætte i formlen?


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. april 2020 af mathon

                \begin{array}{lllll} & v = \frac{\Delta s}{\Delta t} = \frac{500\;m}{20\;s}=25\;\frac{m}{s} \end{array}


Svar #5
27. april 2020 af inneedof (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Bestem hastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.