Matematik

Hjælp til en opgave i matematik

28. april 2020 af esser905 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen! Jeg plejer normalt ikke at spørge om hjælp sådan her, men er virkelig på bar bund til hvordan jeg skal løse denne opgave. Ville virkelig sætte pris på noget hjælp! tak på forhånd

Vedhæftet fil: 12.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af janhaa

a)

f'(x)=2^{\sin x}*\cos(x)*\ln(2)=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2020 af janhaa

b) amplitude: 2


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.