Matematik

Hjælp til sandsynlighed

29. april 2020 af inkæb23453 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

jeg har bruge for hjælp til matematik. Jeg har faktisk svært ved matematik, og derfor har jeg brug for at nogen kan hjælpe mig.  

tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: hh.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af Moderatoren

Hvad er det, som du har svært ved? 


Svar #2
29. april 2020 af inkæb23453 (Slettet)

opgave b og c 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2020 af janhaa

b) P(5) = 4/24 = 1/6

c)

P(2) = 1/24

P(3) = 2/24=1/12

P(4) = 3/24 = 1/8

P(høyst 5) = P(2) + P(3) + P(4) + P(5) = ... 


Skriv et svar til: Hjælp til sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.