Matematik

Længden af side x?

29. april 2020 af YoungThug - Niveau: 9. klasse

Omkredsen af polygonen kan beregnes med regneudtrykket 

17a + 20,5b + 4c.

Hvordan finder jeg længden af x? ?

Vedhæftet fil: Omkreds figur 2.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2020 af janhaa

need info...


Svar #2
29. april 2020 af YoungThug

my bad, når a = 1,2 og b = 1,5a og c = 0,5a.

Opgaven sagde man først skulle finde længden x, og opgaven efter sagde , når a = 1,2 og b = 1,5a og c = 0,5a, men tænker nok jeg skal tegne den ind i geogebra og finde længden. Så jeg har forstået opgaven rigtig, skulle bare være sikker.


Skriv et svar til: Længden af side x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.