Matematik

Sandsynlighedsberegning

29. april 2020 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken formel skal man bruge til at udregne spørgsmål b) der er vedhæftet?

Vedhæftet fil: qweqweqweqwe.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2020 af janhaa

P=(5C2*7C0)/12C2 = 10/66 =0,152


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2020 af janhaa

P= (5C2*7C0) / 12C2 = 10/66 = 0,152


Skriv et svar til: Sandsynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.