Matematik

Toppunkt for parabel

30. april 2020 af Camilladamgaard1 - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen ved om dette er lavet korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af PeterValberg

1) Du har lavet en regnefejl mht. toppunktets y-koordinat
     jeg skulle mene, at toppunktet var (-1, 0)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af PeterValberg

2) toppunkt (3, 16) er korrekt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
30. april 2020 af Camilladamgaard1

#2

1) Du har lavet en regnefejl mht. toppunktets y-koordinat
     jeg skulle mene, at toppunktet var (-1, 0)

hmmm, hvordan har du fået y til at være 0?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2020 af mathon

#4

                  f(-1) = (-1)2 + 2 · (-1) + 1 = 1 - 2 + 1 = 0


Skriv et svar til: Toppunkt for parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.