Matematik

Angiv en funktion

01. maj 2020 af Hannah100101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet fil. Kunne den funktion, som jeg har angivet korrekt?

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2020 af Capion1


I et enkelt-logaritmisk koordinatsystem, med ækvidistant x-akse og logaritmisk y-akse, vil
enhver funktion
     y = ax    ⇔  log y = (log a)·x
fremstilles som en ret linje i et enkelt-logaritmisk koordinatsystem.
For 0 < a < 1 er funktionen aftagende
For a > 1 voksende. 


Svar #2
01. maj 2020 af Hannah100101 (Slettet)

#1


I et enkelt-logaritmisk koordinatsystem, med ækvidistant x-akse og logaritmisk y-akse, vil
enhver funktion
     y = ax    ⇔  log y = (log a)·x
fremstilles som en ret linje i et enkelt-logaritmisk koordinatsystem.
For 0 < a < 1 er funktionen aftagende
For a > 1 voksende. 

Så funktionen er forkert?


Skriv et svar til: Angiv en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.