Fysik

Fysik opgave

01. maj 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

Jeg forstår det ikke rigtig, er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2020 af ringstedLC

1) Her skal strømmen i en af pærerne være uafhængig af strømmen i den anden.

2) Her skal strømmen i en af pærerne være afhængig af strømmen i den anden.

Pærerne skal altså kobles forskelligt og du kender til to forskellige koblinger.


Svar #2
02. maj 2020 af annekatrine57

hvordan viser jeg at strømmen er både uafhængig og afhængig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2020 af ringstedLC

For koblingerne gælder:

\begin{align*} A:I_1=I_2=I_n &= I_{tot.} \\ B:I_1+I_2+I_n &= I_{tot.} \end{align*}

Se hvad det betyder for strømmenes indbyrdes afhængighed.


Skriv et svar til: Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.