Matematik

Sandsynligheden for at finde dyr

02. maj 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan sige mig om mit svar i a er korrekt?? 

i b er jeg i tvivl, hvilken beregning det skal være er der nogen der kan hjælpe? på forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: 20200502_121221.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2020 af janhaa

\binom{9}{2}=9C2=36


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2020 af janhaa

P=\frac{5}{9}*\frac{4}{8}=5/18=0.278


Svar #3
02. maj 2020 af l24 (Slettet)

tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2020 af Soeffi

#2. Eventuelt: K5,2/K9,2 = 5/18.

Skriv et svar til: Sandsynligheden for at finde dyr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.