Matematik

sidehøjden trekant

07. maj 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hej er der en der kan hjælpe mig med opgave b i den vedhæftede fil? jeg er total lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

A=s^2+2\cdot s\cdot h

85=5^2+2\cdot 5\cdot h

Isolér h........kan du resten selv?


Skriv et svar til: sidehøjden trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.